Agnetas tänder började lossna - tandimplantat blev räddningen

Tandimplantat nöjd patient

Agneta, 61, var noga med tandborstningen och hade slutat röka för 20 år sedan. När hennes till synes friska tänder började lossna blev både hon själv och omgivningen chockade. Tandimplantat blev räddningen, en behandling hon är otroligt nöjd med.

Agneta från Göteborg har alltid varit noga med hygienen i munnen och fick ofta kopplingar för sina vita tänder. Men plötsligt började tänderna lossna. Nu är det det fem år sedan.
– Jag trodde inte att det hände oss med fina tänder. Jag och mina vänner kunde inte förstå vad det berodde på. Vi trodde det var storrökare som struntade i tandborstning som tappade tänderna, inte personer som mig, säger hon.
Har du tappat en eller flera av dina tänder? Aqua Dental kan ge dig livskvaliteten tillbaka

Agneta sökte vård på Aqua Dental där hon träffade tandläkaren Martin Beijing.
– Han verkade otroligt kunnig och kliniken var fin och kändes välkomnande. Hade jag haft tandläkarskräck tror jag Martin kunnat göra att jag blivit av med den, han fick mig att känna mig sedd.

Samma tandläkare genom hela processen

Tandläkaren Martin undersökte Agnetas tänder och rekommenderade tandimplantat och brygga. Ett stort ingrepp i överkäken. Han förklarade hur arbetet skulle gå till och var med i alla steg - från färgvalet på tänderna till operation och uppföljningsbesök. Han kunde även se att Agneta var tandgnisslare genom att tänderna var nedslitna i underkäken. Det åtgärdades med hjälp av skalfasader som skydd mot mer slitage på emaljen. Agneta fick även en bettskena för att minska på gnisslandet.
– Genom att samma tandläkare hade ansvaret genom hela processen kände jag mig trygg. Jag har hört mycket om privata tandläkare tidigare, att de inte skulle bry sig om patienterna utan bara om pengar. Så kändes inte Aqua Dental.

Idag är Agneta mycket nöjd med sina tandimplantat och har inga problem med tänderna.
– Tänderna ser naturliga ut och ingen ser att det inte är mina egna. Det blev perfekt.

Vill du ha en fri tandimplantats-konsultation? Klicka här

Vill du boka en tid?

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals dataskyddspolicy.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tandimplantat? Kontakta Aqua Dental för att boka en konsultation eller för att få veta mer.
Lugnets Allé 10
Kungsholmen - Stockholm
Norr Mälarstrand 62
Forumvägen 32
Vasagatan 12
City - Göteborg
Östra Hamngatan 52
Olskroken - Göteborg
Redbergsvägen 13 A
 
Kontakta Aqua Dental
020 20 20 80
servicecenter@aquadental.se
Aqua Dental Logo