Vi är specialister på tandimplantat

Receptionen Aqua Dental Hammarby Sjöstad

Tandimplantatspecialisterna är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental. Vårt motto är att erbjuda dig tandvård med kvalitet till rätt pris. Hos oss på Tandimplantatspecialisterna hittar du all information du behöver veta om just tandimplantat. Vi strävar efter att alltid kunna förse dig med all information du behöver om tandimplantat. 

Tandimplantat kan förändra livet för den som saknar tänder. På Aqua Dental har vi några av Sveriges främsta experter på tandimplantat. En erfaren specialist är nämligen den främsta garantin för ett bra slutresultat.

Aqua Dental är ingen vanlig tandläkarkedja, de har alltid dig som patient och ditt välmående i fokus. Här kombineras den främsta tandvården till rätt pris med ditt välbefinnande i fokus. 

Aqua Dentals kvalitetsansvarig Jan Ekenbäck är även övertandläkare på Tandläkarhögskolan i Huddinge, där han både undervisar och handleder. Jan, som är en av nestorerna inom tandimplantatbranschen, har även skrivit flera böcker i ämnet och är med och författar texterna till implantatspecialisterna.se.

Aqua Dental har flera kliniker som du hittar i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Karlstad, Västerås, Helsingborg, Malmö, Åre och Östersund. Målet är att alltid att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen av sitt tandläkarbesök. Därför är alla våra kliniker designade med dig i åtanke för att skapa en så rofylld och angenäm upplevelse som möjligt.
Du kan kontakta oss om du är i behov av tandimplantat, är intresserad och vill veta mer eller om du har gamla tandimplantat och behöver hjälp på grund av komplikationer eller andra problem. Vi hjälper dig oavsett. 

Vill du boka in en tid för konsultation? Klicka här

Våra öppettider: 

Måndag - Torsdag: 07:30 - 19:00
Fredag: 07:30 - 16:30
Lördag - Söndag: 08:00 - 64:00

Dataskyddspolicy

Tandimplantatspecialisterna  är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental och tillsammans värnar vi om din integritet. Här länkar vi till Aqua Dentals dataskyddspolicy som förklarar hur företaget samlar in och använder dina personuppgifter. Den går även igenom dina rättigheter och hur du gör dessa gällande. Om du har några frågor gällande policyn eller om integritet- och dataskydd skicka ett e-postmeddelande till dataskydd@aquadental.se

Genom att använda Aqua Dentals tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Aqua Dental använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är av vikt för oss att du förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster. Aqua Dentals dataskyddspolicy hittar du här.

Är du intresserad av tandimplantat? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt:
Intresserad av ett tandimplantat?